Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Icologiq Elements in Agri & Food

#1 in AgriFood Procesinnovatie

Icologiq helpt organisaties in de AgriFood sector met onze software de uitdagingen aan te gaan waar de sector voor staat op het gebied van globalisering en het harmoniseren en verduurzamen van werkprocessen. Daarnaast helpen onze systemen onze klanten om hun supply chain veiliger, duurzamer en efficiënter te maken.

Met onze oplossingen adresseren wij samen met het senior en operational management van onze opdrachtgevers de uitdagingen waar hun organisaties voor staan op gebieden als food safety, risico management, vendor quality management en productinnovatie op een effectieve en duurzame wijze.

Wij werken samen met vooraanstaande organisaties in de AgriFood sector, die met behulp van onze softwareplatformen veiliger en slimmer werken door hun operaties wereldwijd te digitaliseren.


Safe, smart, sustainable, scalable

Om de interne processen in de pas te laten lopen met de turbulente ontwikkeling van externe markten, zorgt onze software ervoor dat processen die zich ergens in de wereld in de praktijk bewezen hebben, eenvoudig en snel gedigitaliseerd worden en wereldwijd ingezet kunnen worden. Zo ontstaat een infrastructuur van slimme deelbare processen. De structuurverbetering die daarmee gerealiseerd wordt, maakt ruimte voor flexibiliteit en meer aandacht voor klanten, productinnovatie en verduurzaming.


Simplicity

De inzet van Icologiq elimineert de groeiende complexiteit waarmee organisaties geconfronteerd worden. Het digitaliseren van processen die nauw aansluiten op de beleving op de werkvloer vereenvoudigt de uitvoering, omdat medewerkers zich kunnen richten op de inhoud van hun werkzaamheden. De proceslogistiek wordt namelijk door onze software aangestuurd en bewaakt, en medewerkers worden voortdurend uitgedaagd hun kennis en intellectuele capaciteiten in te zetten. Dat zorgt voor betere kwaliteit.

Hoe gaan we om met Vendor Quality Management?

De basis voor duurzame voedselveiligheid ligt in een gecontroleerd sourcing proces: een proces waarin informatie van en over suppliers, producers en ingrediënten op een gecontroleerde wijze opgesteld en wereldwijd operationeel beheerd wordt. Samen met experts in dit marktsegment biedt Icologiq een gestandaardiseerd platform voor wereldwijd Vendor Quality Management.

Dit platform leidt alle deelnemers stap voor stap door het proces en bewaakt tijdige review van eerder opgeslagen informatie. Op deze wijze is compliance met interne en externe regels op ieder moment gewaarborgd.


 

Risico Management als een operationeel proces

Icologiq transformeert risicoreductie tot een operationeel proces in één laag van proactief management dat op operationeel niveau gepland, uitgevoerd en bewaakt kan worden. Daarbij verbindt ons softwareplatform reactief en proactief risicomanagement met het proces van continue verbetering

Een mobiele schil als procesversneller

Invoer van meldingen, klachten en verbeteringen kunnen nu ook via mobiel of tablet. Daarmee kan de uitvoering van processen versneld worden, omdat iedere deelnemer aan het proces niet meer gebonden is aan zijn vaste werkplek om taken uit te voeren of processtappen te autoriseren.

Icologiq biedt hiervoor een compleet gestandaardiseerd framework van configurabele oplossingen:

 

Meer weten over onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact op!