Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Referenties

Icologiq beschikt over ruim twintig jaar praktijkervaring als het gaat om de samenwerking met diverse organisaties. Hierin komen kennis en innovatie samen in oplossingen die dagelijks bijdragen aan plezier en productiviteit op de werkvloer.

Hieronder vindt u een aantal referenties over succesvolle implementaties van onze Icologiq Elements software bij organisaties uit verschillende branches.


NedTrain
Om de innovatiekracht van medewerkers optimaal te benutten introduceerde NedTrain zeven jaar geleden ‘Mijn Idee’, dit digitale ideeënproces heeft inmiddels meer dan 10.000 ideeën opgeleverd en meer dan 15 miljoen Euro aan besparingen.
Lees meer
Hm.Clause
HM.Clause standaardiseert zijn wereldwijde processen met Icologiq Elements. Hierdoor verbetert de kwaliteit en hebben ze meer grip op kritische processen zoals: klachten van klanten, innovatie, management van portfolio en intellectueel eigendom.
Lees meer
ASSA ABLOY
Het registreren van klachten, reparaties en retouren doet ASSA ABLOY in Icologiq Elements. De software zorgt er voor dat alle hieruit voortvloeiende werkzaamheden naar de juiste persoon worden gecommuniceerd en tijdig worden afgehandeld.
Lees meer
WUR Livestock Research
Binnen Icologiq Elements beheert Livestock o.a. werkinstructies, procedures, formulieren, handleidingen, checklists en naslagwerken. Hoe frequenter medewerkers deze documenten toepassen, raadplegen etc., hoe beter Livestock de kwaliteit van haar dienstverlening.
Lees meer
VTTI
Met Icologiq Elements garandeert VTTI dat alle terminals en projecten op dezelfde manier werken en worden alle onderliggende processen transparant gemaakt. Met name op de gebieden controlled procedures, Incident Reporting, Management of Change en Compliance Planning.
Lees meer
NS Reizigers
NS Reizigers gebruikt Icologiq Elements voor het melden van veiligheidsincidenten (bedrijfsongevallen, technische gebreken etc), het toezien op adequate opvolging en het goed beleggen van verantwoordelijkheden, ondersteund met rapportages en analyse.
Lees meer