Intersnack

Intersnack Nederland, onderdeel van de internationale Intersnack Group, beschikt over een ruim assortiment aan hartige snacks, knapperige popcorn, voedzame noten en smeuïge pindakaas. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn de speerpunten van het bedrijf. Dankzij het all-in-one softwareplatform Icologiq Elements kan het bedrijf op al deze punten met de tijd meegaan.

Continue reading

HM.Clause

Het internationale groentezaadbedrijf HM.Clause heeft zich gewijd aan het op duurzame en innovatieve wijze ontwikkelen van groentezaden. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Om de hoogste kwaliteit te realiseren, heeft HM.Clause de overstap gemaakt van een bedrijfsstructuur op afdelingsniveau naar één bedrijfsstructuur op procesniveau. Hierbij maakt HM.Clause gebruik van Icologiq Elements, een all-in-one softwareplatform dat alle technische, functionele en operationele processen op het gebied van kwaliteit, compliance en operational excellence bundelt in één oplossing.

Continue reading

Medicc Sports

Medicc Sports is een internationale organisatie die sporters ondersteunt met middelen om betere prestaties te leveren, in combinatie met een prettige sportbeleving en meer sportplezier. Zo kan iedere sporter zijn of haar persoonlijke doelen in de sport nastreven en tegelijkertijd zijn of haar grenzen verleggen. Het ontwikkel- en productieproces van Medicc Sports valt in de categorie Medical Devices. Daarom kan Medicc Sports International gebruik maken van de Document Management en de Product File module van Icologiq Elements. Door gebruik te maken van deze modules, kan Medicc Sports International voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een organisatie die medical devices ontwikkelt.

Continue reading

VTTI

VTTI, met als thuisbasis de Rotterdamse haven, is gespecialiseerd in het transporteren en opslaan van olie. De organisatie beschikt daartoe over veertien terminals in alle delen van de wereld – waarvan drie in aanbouw – en runt daarnaast nog enkele projecten. Met Icologiq Elements garandeert VTTI dat alle terminals en projecten volgens dezelfde basisprincipes werken. Met deze kwaliteitssoftware worden bovendien alle onderliggende compliance-processen transparant gemaakt. “De beste manier om te garanderen dat medewerkers veilig werken, is ze regie te geven over hun eigen proces.”

Continue reading

Inari

Inari is één van de meest innovatieve zaadbedrijven ter wereld. Het bedrijf gebruikt genomische en computationele tools om de opbrengst en duurzaamheid van zaden, waaronder maïs en sojabonen, te optimaliseren. Haar doel hierbij is de economische en ecologische aspecten van een geconsolideerde markt in productielandbouw te verbeteren.

Continue reading

De Heus

Koninklijke De Heus, opgericht in 1911, is een internationaal opererende diervoederonderneming. Met meer dan 50 productielocaties in 15 landen behoort De Heus tot de top 15 van diervoederleveranciers ter wereld. Deze productielocaties worden centraal vanuit Ede aangestuurd. “Voordat we met Icologiq in zee gingen, opereerden productielocaties op het gebied van kwaliteit als losse eilanden, die functioneel rapporteerden aan Ede. Sommige landen gebruikten kwaliteitsmanagementsoftware, terwijl op andere plekken trouw werd gezworen aan Excel. Met Icologiq hebben we een einde gemaakt aan die versnippering”, vertelt Martin Rijnen, Global Director Nutrition.

Continue reading