Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Over ons

Icologiq is een snel groeiende speler die zich richt op het innoveren van veiligheids- en kwaliteitssystemen. Wij ontwikkelen software op het gebied van digitalisering van QHSE processen, die bedrijven helpt hun werkwijzen te uniformeren en de uitkomst van processen voorspelbaar te maken. Dit leidt tot hogere kwaliteit en grotere flexibiliteit bij onze opdrachtgevers.

De essentie van ons EQMS-softwareplatform Icologiq Elements is dat kwaliteit verbetert doordat iedereen in de organisatie op dezelfde manier werkt: iedere business unit en vestiging hanteert dezelfde procedure voor zaken als het afhandelen van een klacht, het uitvoeren van een inspectie of het registreren en afwikkelen van een verbetervoorstel. Door deze uniformiteit worden de doorlooptijd en uitkomst van processen voorspelbaar. Doorlooptijden en resultaten zijn alleen nog afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp en niet meer van de complexiteit van de organisatie. De meerwaarde van Icologiq zit niet alleen in onze software, maar ook in het feit dat we u helpen processen te vereenvoudigen en uniformeren.

Risicoloos kennismaken met deze nieuwe concepten via een Proof of Concept 

Natuurlijk gaat u niet alleen op onze blauwe ogen af als we samen met een EQMS-softwareplatform gaan ontwikkelen en uw processen in onze software gaan onderbrengen. Daarom beginnen we iedere implementatie met een Proof of Concept (PoC) van acht weken. In die periode realiseren wij in vier tweewekelijkse sprints een basissysteem dat een totaalbeeld geeft van wat uw organisatie van de implementatie van Icologiq Universe kan verwachten. Op basis van de PoC kunt u een beslissing nemen over de definitieve implementatie. Een PoC beperkt uw risico's. 

Wilt u een keer kennismaken? Neem dan contact op via 053-4809090 of vul het contactformulier in.