Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

#1 in het digitaliseren van de bedrijfsvoering in de AgriFood

Icologiq werkt samen met vooraanstaande organisaties in de AgriFood sector. Deze organisaties werken veiliger en slimmer door hun operaties met behulp van ons software platform wereldwijd te digitaliseren.

Met onze oplossingen adresseren wij samen met senior staf en operational management van onze opdrachtgevers de uitdagingen waar hun organisaties voor staan op gebieden als food safety, risico management, vendor quality management en product innovatie.

Icologiq helpt organisaties in de AgriFood sector om de uitdagingen aan te gaan waar de sector voor staat op het gebied van globalisering en internationalisering van de bedrijfsvoering, en het harmoniseren van werkprocessen. Daarnaast zorgen onze systemen om de supply chain veiliger, duurzamer en efficiënter te maken.
 

Safe, smart, sustainable, scalable

Om de interne processen in de pas te laten lopen met de turbulente ontwikkeling van externe markten, zorgt onze software ervoor dat processen die zich ergens in de wereld in de praktijk bewezen hebben, eenvoudig en snel gedigitaliseerd en wereldwijd ingezet kunnen worden. Zo ontstaat een infrastructuur van slimme deelbare processen. De structuurverbetering die daarmee gerealiseerd wordt, maakt ruimte voor flexibiliteit en meer aandacht voor klanten, product innovatie en verduurzaming.

Simplicity

De inzet van Icologiq elimineert de groeiende complexiteit waarmee organisaties geconfronteerd worden. Het digitaliseren van processen die nauwkeurig aansluiten op de beleving op de werkvloer, vereenvoudigt de uitvoering omdat medewerkers zich kunnen richten op de uitvoering en de proceslogistiek door de software wordt aangestuurd en bewaakt. Dat zorgt voor betere kwaliteit en gemotiveerde werknemers.