Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Icologiq Universe zet de nieuwe norm voor het digitaliseren van de bedrijfsvoering

Achter de elegante userinterface van Icologiq Universe, schuilt een krachtige SAAS-omgeving  waarmee organisaties de digitalisering van hun bedrijfsvoering drastisch kunnen versnellen. In minder dan 15 minuten klik en sleep je het prototype van een nieuw proces in elkaar, dat direct getest en met anderen gedeeld kan worden. Zo bevorder je de betrokkenheid van medewerkers, stimuleer je drempelloze samenwerking en maak je de weg vrij voor het realiseren van structurele verbeteringen en business innovaties.

Eindgebruikers kunnen zonder programmeren, code-vrij, hun eigen applicaties prototypen en direct real-time testen. De eerste gebruikerservaringen bewijzen dat Icologiq Universe intuïtief werkt. Zonder dikke handleidingen ‘kom je er wel uit’. Code-vrij ontwikkelen heeft een heel brede werking. Of het nu gaat om scherm lay-out, proces of formulier logica, gemak is slechts een muisklik van je verwijderd. SAAS-applicaties die met Icologiq Universe ontwikkeld worden zijn direct en snel valideerbaar. Dit is van groot belang voor industrieën die hier nu nog veel energie in moeten steken en met aanzienlijke validatiekosten te maken hebben.

Naast het versnellen van de digitalisering van processen, biedt Icologiq Universe ook de voordelen van een Cloud platform. Een zeer korte leercurve, geen investeringen in hardware en een intuïtieve grafische omgeving om in te werken. Icologiq Universe speelt in op de laatste trends op het gebied van Security, Rapid Application Deployment en Plug & Play integratie met andere applicaties en databronnen.

Onder de motorkap van Icologiq Universe schuilt een wereld van mogelijkheden. De vraag om security is natuurlijk opportuun en daarom volledig afgedekt. Het digitaliseren en papierloos maken van processen is een grote uitdaging, zeker in een wereld waar nog veel verouderde systemen worden toegepast. 

Icologiq Universe legt de connectiviteit met deze vaak verouderde systemen, en verbindt deze met grote groepen gebruikers die nu voor hun werk relevante informatie mobiel kunnen raadplegen en events kunnen registreren.

De architectuur van het Icologiq Universe Platform is ontwikkeld om alle bestaande én aanstaande platformen en devices aan te sluiten op Icologiq Universe. Zo werkt het platform met alle devices (smartphones, tablets) en alle gangbare besturingssystemen (Android, IoS en Windows) en zijn interfaces met andere systemen eenvoudig te configureren. Gebruikers kunnen hun taken en afspraken synchroniseren met hun Office 365 of Google Account.

De aansprekende normen die bij de ontwikkeling van Icologiq Universe zijn toegepast zijn KISS (Keep It Smart & Simple), WYSIWYG (What You See Is What You Get), Drag & Drop (klikken en slepen) en Plug & Play (Just do It). Kort samengevat: Je kan er direct mee aan de slag!

Er zijn nog veel andere nuttige functies beschikbaar die er stuk voor stuk op gericht zijn eindgebruikers digitaal comfort te bieden en voortdurend te motiveren mee te denken over een zakelijke digitale toekomst die matcht met de ervaringen met social media, maar dan onzichtbaar verweven met de autorisatie- en securityprotocollen die passen bij de groeiende behoefte aan veiligheid en privacy.

De verdere ontwikkeling van het Icologiq Universe Platform zal klantgestuurd zijn: Crowd Sourcing. Zowel kleine verbeteringen als het ontsluiten van geheel nieuw mogelijkheden van het platform zullen vooral aangestuurd worden door de eindgebruikers. 

Ervaar de sensatie van code-vrij ontwikkelen en vraag een proefaccount aan via deze link.

Meer weten over onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact op!