Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Lancering Icologiq Universe groot succes

14 september j.l. lanceerde Icologiq haar nieuwe digitale platform Icologiq Universe in de Jaarbeurs in Utrecht. Een platform waarmee je met klikken en slepen, zonder coderen, processen kunt innoveren en digitaliseren.

De boodschap die deze dag centraal stond is dat er een overvloed is aan slimme medewerkers die met Icologiq Universe de digitale ambities van een organisatie waar kunnen maken. Zo los je bijvoorbeeld ook het groeiende probleem op van het tekort aan ervaren IT-deskundigheid.

Stefan Vissia, Operations Manager van Icologiq presenteerde het nieuwe platform en demonstreerde o.a.de koppeling tussen het Elements (EQMS) platform en Icologiq Universe. Via deze koppeling kan informatie mobiel geraadpleegd worden en kunnen registraties op de werkvloer direct verwerkt en opgevolgd worden.

Icologiq Elements

Tijdens de Open Space sessies in de middag werden de bezoekers geïnformeerd over Icologiq Elements, de nieuwe versie van Icologiq EQMS. De nieuwe module Risk Management werd gedemonstreerd en bezoekers kregen een preview van de aankomende Training en Qualification module. Tijdens deze goed bezochte middag, wisselden gebruikers nieuwe inzichten en ervaringen met elkaar uit en werden nieuwe features gezamenlijk onder de loep benomen


Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Icologiq Universe en/of de mobiele mogelijkheden binnen Icologiq Elements? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact op!