Skip to content

Klantverhalen

Inspirerende case studies over de ongekende mogelijkheden van Icologiq Elements. Hoe toonaangevende organisaties in hun sector dit platform toepassen om hun wereldwijde procesvoering te digitaliseren en te standaardiseren.

HM.Clause

Hoe de overstap van een Afdelings- naar een Processtructuur een significante bijdrage levert aan de algehele prestaties van uw organisatie.

Het internationale groentezaadbedrijf HM.Clause heeft zich gewijd aan het op duurzame en innovatieve wijze ontwikkelen van groentezaden. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Om de hoogste kwaliteit te realiseren, heeft HM.Clause de overstap gemaakt van een bedrijfsstructuur op afdelingsniveau naar één bedrijfsstructuur op procesniveau. Hierbij maakt HM.Clause gebruik van Icologiq Elements, een all-in-one softwareplatform dat alle technische, functionele en operationele processen op het gebied van kwaliteit, compliance en operational excellence bundelt in één oplossing.

De Heus

In 55 fabrieken van De Heus wordt wereldwijd gewerkt met één digitaal Quality Management Systeem: Icologiq Elements

Koninklijke De Heus, opgericht in 1911, is een internationaal opererende diervoederonderneming. Met meer dan 50 productielocaties in 15 landen behoort De Heus tot de top 15 van diervoederleveranciers ter wereld. Deze productielocaties worden centraal vanuit Ede aangestuurd. “Voordat we met Icologiq in zee gingen, opereerden productielocaties op het gebied van kwaliteit als losse eilanden, die functioneel rapporteerden aan Ede. Sommige landen gebruikten kwaliteitsmanagementsoftware, terwijl op andere plekken trouw werd gezworen aan Excel. Met Icologiq hebben we een einde gemaakt aan die versnippering”, vertelt Martin Rijnen, Global Director Nutrition.

Inari

Innovatieve Seed Breeder geeft prioriteit aan Quality Management met Icologiq Elements.

Inari is één van de meest innovatieve zaadbedrijven ter wereld. Het bedrijf gebruikt genomische en computationele tools om de opbrengst en duurzaamheid van zaden, waaronder maïs en sojabonen, te optimaliseren. Haar doel hierbij is de economische en ecologische aspecten van een geconsolideerde markt in productielandbouw te verbeteren.

VTTI

VTTI borgt kwaliteit en veiligheid wereldwijd met één digitaal Quality Management Systeem: Icologiq Elements.

VTTI, met als thuisbasis de Rotterdamse haven, is gespecialiseerd in het transporteren en opslaan van olie. De organisatie beschikt daartoe over veertien terminals in alle delen van de wereld – waarvan drie in aanbouw – en runt daarnaast nog enkele projecten. Met Icologiq Elements garandeert VTTI dat alle terminals en projecten volgens dezelfde basisprincipes werken. Met deze kwaliteitssoftware worden bovendien alle onderliggende compliance-processen transparant gemaakt. “De beste manier om te garanderen dat medewerkers veilig werken, is ze regie te geven over hun eigen proces.”

Medicc Sports

Medical devices ontwikkelaar blijft aan verscherpende veiligheidseisen voldoen met Icologiq Elements.

Medicc Sports is een internationale organisatie die sporters ondersteunt met middelen om betere prestaties te leveren, in combinatie met een prettige sportbeleving en meer sportplezier. Zo kan iedere sporter zijn of haar persoonlijke doelen in de sport nastreven en tegelijkertijd zijn of haar grenzen verleggen. Het ontwikkel- en productieproces van Medicc Sports valt in de categorie Medical Devices. Daarom kan Medicc Sports International gebruik maken van de Document Management en de Product File module van Icologiq Elements. Door gebruik te maken van deze modules, kan Medicc Sports International voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een organisatie die medical devices ontwikkelt.

Intersnack

Leverancier van gezonde snacks realiseert innovatie, flexibiliteit en duurzaamheid met Icologiq Elements

Intersnack Nederland, onderdeel van de internationale Intersnack Group, beschikt over een ruim assortiment aan hartige snacks, knapperige popcorn, voedzame noten en smeuïge pindakaas. Innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid zijn de speerpunten van het bedrijf. Dankzij het all-in-one softwareplatform Icologiq Elements kan het bedrijf op al deze punten met de tijd meegaan.

Contact

Neem contact op met ons team voor vragen over onze software.

Formulier