Skip to content

Food, Feed & Seed

Met name grote, internationale bedrijven in de food- en agrisector, krijgen al snel te maken met versnippering: de chaos die ontstaat wanneer elke vestiging op een andere manier werkt. Als manager raakt u hierdoor het overzicht kwijt en ziet u dat steeds opnieuw dezelfde fouten gemaakt worden. Met Icologiq Elements kunnen al uw medewerkers op een gestandaardiseerde wijze opereren, waarbij veranderingen en verbeteringen direct organisatiebreed worden doorgevoerd.

Veilig en efficiënt

Icologiq Elements biedt een compleet pallet aan applicatie templates om het volledige speelveld van QHSE binnen deze sectoren in te vullen. Iedere locatie werkt conform dezelfde principes en uitgangspunten. Routinetaken verdwijnen – of het nu gaat om klachtafhandeling, SHE-management of Document Control. Dit ontlast medewerkers enorm, want zij kunnen nu met minder stress hun tijd besteden aan het bedienen van en communiceren met klanten.

Een helder verhaal

Het belangrijkste voordeel dat Icologiq Elements biedt aan snelgroeiende bedrijven in deze sectoren, is de snelheid die processtandaardisatie met zich meebrengt. Veel foodbedrijven hebben zich tijdens fusies en overnames snel uitgebreid, terwijl de overgenomen bedrijven ieder hun eigen methoden en systemen gebruiken. Hierdoor blijven bedrijven en fabrieken in de foodsector vaak zitten met een legacy: verouderde systemen die niet geïntegreerd werken en uniformiteit en standaardisatie in de weg staan.

De belangrijkste functies voor bedrijven in de foodsector, worden aangeboden in de vorm van Document Control, CAPA-registraties, SHE-meldingen en mobiel werken. Document Control zorgt ervoor dat de standaard werkwijzen van de foodbedrijven en de derde partijen waar zij mee samen werken, naadloos op elkaar aansluiten, zodat fouten worden vermeden. CAPA-registraties heeft betrekking op het snel en eenvoudig verwerken van klachten en non-conformities. De module SHE Management zorgt voor een compleet overzicht van veiligheidsgerelateerde incidenten, bijna-incidenten, meldingen vanuit het werkveld, rapportages en actiebewaking. En dankzij Elements Mobile, de mobiele applicatie van Elements, kunnen managers hun bedrijfsprocessen versnellen en optimaliseren. Op elk moment en overal ter wereld.

Klantverhalen

Inspirerende case studies over de ongekende mogelijkheden van Icologiq Elements. Hoe toonaangevende organisaties in hun sector dit platform toepassen om hun wereldwijde procesvoering te digitaliseren en te standaardiseren.

Contact

Neem contact op met ons team voor vragen over onze software.

Formulier