Skip to content

Energy

Vanwege de risico’s die het opslaan en transporteren van olieproducten met zich meebrengt, is het noodzakelijk dat organisaties in de energiebranche op een veilige manier opereren. Op zo’n onmetelijk grote plant moeten medewerkers zelfstandig kunnen werken, maar wél onder regie van een adequaat managementsysteem, waarin voorschriften en regels eenvoudig digitaal te raadplegen zijn en registraties digitaal vastgelegd kunnen worden. Met Icologiq Elements automatiseert u alleen wat er moet gebeuren en niet hoe dit moet gebeuren, zodat uw medewerkers de vrijheid houden om hun werk binnen de regels naar eigen inzicht vorm te geven. Zo kunt u incidenten en bijna-incidenten direct opvolgen en zorgt u constant dat u voldoet aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving. Hierdoor komt de veiligheid van uw bedrijf niet in gevaar én voorkomt u hoge boetes.

Icologiq Elements

Centraal in ons Icologiq Elements platform staat een Incident Management Systeem, waarin alle typen non-conformities kunnen worden vastgelegd. De opvolging van deze non-conformities wordt vervolgens aangestuurd vanuit een workflow. De werkwijze met deze workflow zorgt dat de juiste mensen, die verantwoordelijk zijn voor het behandelen van een registratie, op het juiste moment en in de juiste volgorde worden aangestuurd.

Daarbij vormt de workflow ook de basis voor de management rapportage over het Incident Management proces, zodat u als manager op elk moment inzicht heeft in de stand van zaken omtrent het opvolgen van een bepaald incident. Ook de data rond het bewaken van deadlines, het meten van doorlooptijden, het onderkennen van trends wordt via het workflow proces vastgelegd. Zo kunt u overzichtelijk en efficiënt te werk gaan.

Corporate Reporting

Op het gebied van rapportering kan Icologiq Elements een einde maken aan de versnippering, oftewel de chaos en onoverzichtelijkheid die ontstaat als gevolg van het werken met losse Excel-sheets en lokale oplossingen. In Elements wordt alle data centraal vastgelegd, zodat dit voor u eenvoudig terug te vinden is. Met behulp van de Analytics methode, wordt de data gecombineerd en gefilterd klaargezet voor opslag in een datawarehouse. Dit datawarehouse is een onderdeel van het Corporate Reporting System. Vanuit deze opslagplaats kan de data van Icologiq ook gecombineerd worden met data uit andere modules als ERP, Asset Management, CRM en HR. Dit zorgt voor overzicht en rust bij u en uw medewerkers.

Document Management

Ondersteunend aan het all-in-one softwareplatform beschikt Elements over een praktisch documentmanagementsysteem. Via dit systeem kunt u alle bedrijfskritische documenten en formulieren raadplegen wanneer u deze nodig heeft. Daarbij is het systeem op zo’n manier in te richten dat u er dossiers in op kunt bouwen, zodat u bij iedere audit direct een up-to-date dossier kunt tonen.

Wereldwijd inzetbaar

Icologiq Elements kan direct wereldwijd ingezet worden. Het systeem ondersteunt verschillende tijdzones, valuta en vreemde talen. Op deze manier kunt u alle eerdere verbeteringen in het systeem, meteen op alle locaties doorvoeren, door middel van copy-and-paste.

Klantverhalen

Inspirerende case studies over de ongekende mogelijkheden van Icologiq Elements. Hoe toonaangevende organisaties in hun sector dit platform toepassen om hun wereldwijde procesvoering te digitaliseren en te standaardiseren.

Contact

Neem contact op met ons team voor vragen over onze software.

Formulier