Skip to content

Elke uitdaging vraagt
om een unieke oplossing

In deze tijd van snelle technologische veranderingen en regelmatig aangescherpte eisen op het gebied van wet- en regelgeving, worden bedrijven geconfronteerd met een groeiende complexiteit in hun bedrijfsvoering. Bedrijven die internationaal opereren, hebben vaak voor hun verschillende vestigingen nog geen generieke standaards om per vestiging producten goedgekeurd te krijgen. Als gevolg gaat elke vestiging en elk land op haar eigen manier te werk, wat de uniformiteit in het bedrijf niet ten goede komt. Daarbij wordt in veel organisaties nog gewerkt met een verouderde combinatie van tools, die ernstig tekort schieten tekort in deze complexiteit.

Innoveren staat centraal

Het all-in-one softwareplatform Icologiq Elements faciliteert het innoveren van processen vanuit een centraal punt in de organisatie. De software stelt bedrijven in staat het beste uit hun mensen en teams te halen. Door routinetaken te automatiseren, kunnen zij zich volledig richten op hun hoofdtaken. Bovendien wordt de versnippering door lokale oplossingen en spreadsheets omgezet naar een betrouwbaar, transparant platform waarmee bedrijven al hun processen rondom veiligheid, compliance en operational excellence in korte tijd kunnen digitaliseren

Onze klanten

Het succes van onze aanpak draait om mensen. De inzet van Icologiq software leidt dan ook niet tot IT-projecten, maar veranderingsprocessen die door medewerkers vanaf het begin gedragen worden. Dit vormt de sleutel tot efficiënte processen en gemotiveerde medewerkers.

Bij Icologiq streven we een situatie na waarbij medewerkers hun expertkennis kunnen inzetten voor processen. Wij werken voor ambitieuze bedrijven die internationaal willen groeien. Bedrijven waaraan hoge eisen worden gesteld vanuit wet- en regelgeving. Bedrijven die vanuit hun eigen ambitie voor toezichthouders en overheid aan de hoogste eisen willen voldoen, overal ter wereld en op ieder moment. Procesgeoriënteerde bedrijven met een sterke verbetercultuur, die continual improvement en operational excellence beschouwen als ‘a way of life’.

Toegespitst op de technologie van nu

Icologiq biedt meer dan 20 jaar ervaring met het digitaliseren van kwaliteitsmanagementsprocessen en Corporate Reporting binnen verschillende branches waar strenge regels gelden, zoals Medical Devices, Food, Feed en Seed, en Energy. Hieronder leest u meer over de waarde die Elements toevoegt binnen deze branches.

Medical Devices

De koplopers in de sector Medical Devices zijn de bedrijven die een aantoonbaar werkend product op de markt brengen, dat ook aantoonbaar blijft werken. Ontwikkelaars van medische apparatuur dienen zich te houden aan strenge veiligheidseisen, die regelmatig aan verandering onderhevig zijn. Voor een organisatie die niet aan deze eisen voldoet, kunnen de kosten snel oplopen en komt bovendien de veiligheid in gevaar.

Met Icologiq Elements voldoet u op elk moment aan alle internationale normen en richtlijnen, waardoor uw organisatie wereldwijd efficiënter kan werken en onnodige kosten voorkomt. Icologiq Elements bevat alle bouwstenen voor een veilig digitaal kwaliteitssysteem conform ISO 13485:2015. Elements is bovendien geschikt voor gebruik binnen meerdere vestigingen. Het systeem is snel te configureren en te implementeren en ontlast medewerkers van routinetaken, zodat ze zich kunnen richten op hun kerntaken.

Klantverhalen

Inspirerende case studies over de ongekende mogelijkheden van Icologiq Elements. Hoe toonaangevende organisaties in hun sector dit platform toepassen om hun wereldwijde procesvoering te digitaliseren en te standaardiseren.

Contact

Neem contact op met ons team voor vragen over onze software.

Formulier