Skip to content

Icologiq Nieuwsbrief Januari

11-01-2021

Beste,

Het Icologiq team wenst u een voorspoedig nieuwjaar met mooie vooruitzichten – met hopelijk een uitweg uit de Corona crisis voor ons allemaal! 

Icologiq Elements genomineerd voor KvK Innovatie Top 100

Icologiq is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de KvK Innovatie Top 100 – een prestatie waar we trots op zijn. In 2020 was het ons no code platform Icologiq Universe waarmee we op plek 26 geëindigd zijn in de Top 100. Nu is het de beurt aan Icologiq Elements: voor gerenommeerde  organisaties een platform om kwaliteit, operational excellence, productiviteit en business performance op duurzame wijze naar een hoger niveau te brengen.

Onze nieuwe website is live!

Met trots kondigen wij onze nieuwe Icologiq Elements website aan. Daar treft u, ook voor uw buitenlandse collega’s, alle informatie over Icologiq Elements – inclusief boeiende case studies over hoe onze klanten Elements dagelijks wereldwijd met succes toepassen.

Via deze site kunt u aanvullende informatie ontvangen over hoe Icologiq Elements uw organisatie kan helpen bij het digitaliseren van processen, het verhogen van de productiviteit en het werkplezier van uw medewerkers, waar dan ook ter wereld.

Icologiq Universe benoemd tot meest innovatieve
onderwijsproject van 2020

Icologiq is een samenwerking aangegaan met Saxion Hogeschool en de Politie academie. Dit heeft geresulteerd in het ‘Cold Case Project’. Tijdens hun minor ‘Cold Case’ bogen Saxion-studenten van de opleiding Forensisch Onderzoek zich over oude moord- en vermissingszaken, die jaren geleden zijn vastgelopen omdat de onderzoekslijnen nergens toe leidden. Om het onderzoek gestructureerd en overzichtelijk te laten verlopen, hebben de studenten het onderzoeksproces stap voor stap vastgelegd in No-Code softwareplatform Icologiq Universe, software die het mogelijk maakt te programmeren zonder dat hier kennis van coderen voor nodig is. Deze unieke samenwerking is ook het ICT-platform Computable opgevallen, want het Cold Case Project is de winnaar van de Computable Award 2020 in de categorie ‘Onderwijsproject’!
 
Het doel van Icologiq om haar software in te zetten voor dit project, is om een instrument voor het onderwijs te ontwikkelen dat mensen in staat stelt kwalitatief goed onderzoek uit te voeren. Iedereen die met een soortgelijk onderzoek aan de slag wil, kan van de tool gebruikmaken. Zo draagt Icologiq haar steentje bij aan een veiligere samenleving.
 
Namens ons team willen we graag iedereen bedanken voor het stemmen!

Met vriendelijke groet,
Team Icologiq