Skip to content

Nieuws

Icologiq Elements genomineerd voor KvK Innovatie Top 100

22-12-2020

Icologiq Elements is genomineerd voor de 15e editie van de KvK Innovatie Top 100 – een prestatie waar we trots op zijn! De KVK Innovatie Top 100 is een jaarlijkse wedstrijd, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, voor innovatieve MKB-bedrijven in Nederland. Vorig jaar was het ons product Universe waarmee we de 26e plaats in de Top 100 bemachtigd hebben, dit jaar is het de beurt aan Icologiq Elements. 

Als gevolg van de Coronacrisis staan veel (internationale) bedrijven en sectoren onder druk. Medewerkers kunnen niet meer reizen, expats zijn teruggestuurd naar hun geboorteland, fysieke controles vanuit het hoofdkantoor dienen op afstand uitgevoerd te worden, vacatures worden minder snel of niet ingevuld, training & competency management kunnen niet “on the job” plaatsvinden. Zo komen essentiële zaken als Quality Management onder druk te staan, waardoor managers het overzicht kwijtraken op de bedrijfsprocessen. Dat vraagt om het digitaliseren van processen !

Voor organisaties die wereldwijd als één bedrijf opereren, biedt de inzet van Icologiq Elements grote voordelen. Deze organisaties kunnen zich onderscheiden doordat zij hun bedrijfsprocessen met één platform wereldwijd standaardiseren en digitaliseren en daarnaast alle kwaliteitsinformatie op één plek wereldwijd toegankelijk maken. Standaardisatie leidt bovendien tot betrouwbare uniforme processen, een betere onderlinge samenwerking en meer rust en werkplezier. Werknemers worden uiteindelijk gelukkiger van standaardisatie omdat ze veel minder tijd kwijt zijn met het handmatig invoeren van gegevens en zich kunnen richten op hun kerntaken. Tevreden en gelukkige medewerkers leiden weer tot een hogere productiviteit en voorspelbare resultaten.

Over de KvK Top 100

De jaarlijkse KVK Innovatie Top 100 laat zien waar Nederland goed in is: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100.

Wil je Icologiq helpen om ook dit jaar hoog in deze ranglijst te eindigen? Je kunt via onderstaande knop je stem uitbrengen. Bedankt!

Over Icologiq Elements

Over Icologiq Elements

We adviseren en ondersteunen organisaties bij de overstap van hun traditionele naar digitale kwaliteitssystemen (eQMS). Daarmee kunnen onze klanten vaak wereldwijd effectiever en efficiënter werken, hun kosten verlagen en op ieder moment aantonen dat zij voldoen aan wet- en regelgeving.

Icologiq werd in 2019 door de KvK verkozen als #26 van de Top-100 meest innovatieve bedrijven van Nederland. Projecten die wij uitvoeren zorgen voor structurele en duurzame organisatorische verbeteringen en digital excellence. Wij maken gebruik van moderne werk- en communicatiemethoden om doelgericht samen te werken met onze opdrachtgers die aan hoge eisen moeten voldoen en aan strenge regelgeving moeten voldoen. Er liggen zware  sancties op de loer waardoor onze opdrachtgevers een strikt regiem van verbetermanagement en operational excellence toepassen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de uitgekiende functionaliteit van Icologiq Elements? Bezoek dan onze producten pagina op deze website.

Formulier