Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Management of Change


Waarom Management of Change?

De impact van changes, die op welke plaats dan ook binnen de organisatie worden aangebracht is groot en wordt beïnvloed door vele, vaak moeilijk te controleren factoren zoals: processen, functies, organisatiestructuur en de technologie die wijzigt. Maar de belangrijkste factor binnen change management is de werknemer, die de change moet uitvoeren of de medewerkers waarvan de verantwoordelijkheden en takenpakket wordt beïnvloed door de change die wordt doorgevoerd.

Als medewerkers de change niet begrijpen, of niet met inzet en motivatie doorvoeren en in hun dagelijkse werk opnemen, dan zal de verandering nooit tot het bedoelde positieve effect leiden. Alleen als change management leidt tot een feilloze implementatie en acceptatie, dan zal het effect van de change gerealiseerd worden.

Icologiq Elements Management of Change is een effectief instrument om change management de juiste plek in uw organisatie te geven. Met deze module kunt u:

Te allen tijde kunt u impact en risico analyse per deelproces inzien en overzichtsrapportages genereren.


Continual Improvement

Ziet u kansen voor verbeteringen in het Management of Change proces binnen uw organisatie? Combineer dit dan met onze Continual Improvement module.

Benieuwd welke impact deze module kan hebben voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants.