Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Training & Qualification Management

Overzicht van competenties van uw werknemers binnen Icologiq Elements 

Waarom Training & Qualification Management?

Mensen zijn de spil van uw organisatie. Kennis en inzicht van uw medewerkers zijn de belangrijkste bron van verbeteringen en innovaties in bredere zin. Daarom is Icologiq Elements Training & Qualification Management ontwikkeld. Met de module beheert, registreert en analyseert u informatie over trainingen, opleidingen en competenties voor medewerkers op één platform. Stel zo in plaats van administratie de competenties van uw medewerkers centraal, zodat zij de kwaliteit van uw organisatie kunnen verbeteren.

De module is gebaseerd op het competentie-onderdeel in ISO 9001:2015. Door de workflow-ondersteuning worden op te volgen acties rondom training management uitgezet onder de juiste mensen. Input kan ook vanuit andere modules komen. Daarnaast kunt u allerlei rapportages genereren. Analyseer op welke gebieden medewerkers zich nog kunnen ontwikkelen, bijvoorbeeld welke training een medewerker afgerond moet hebben om een bepaalde handeling te mogen uitvoeren. Of wat de status is van te volgen trainingen en opleidingen en maak inzichtelijk welke kennis er al binnen uw organisatie is.

Deze module biedt de volgende voordelen:


Wilt u weten wat Training & Qualification Management voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact op!