Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

SHE Management

De eventmanagement module binnen Icologiq Elements

Waarom SHE Management?

Wilt u van de veiligheid van medewerkers en hun omgeving een topprioriteit maken? Met Icologiq Elements SHE Management (Safety, Health & Environment management) brengt u alle type gebeurtenissen in kaart en geven betrokkenen er op tijd opvolging aan. Registreer gebeurtenissen snel, op één platform en geef er opvolging aan. Zo verlaagt u de drempel voor uw medewerkers om afwijkingen, verbetervoorstellen en andere type meldingen direct vast te leggen en zonder vertraging voor een eerste beoordeling aan te bieden aan een kwaliteit-, veiligheid- of innovatiespecialist.

De module biedt ondersteuning bij de gehele workflow, zo voert u acties gecontroleerd en op tijd uit. Bovendien is het mogelijk om trendanalyses, KPI- en voortgangsrapportages te genereren.

SHE Management kan gebruikt worden om opvolging te geven aan alle type gebeurtenissen:


Welke voordelen biedt de module voor u?


Melden via mobiel of tablet

Voor gebruikers van SHE Management is het tevens mogelijk om meldingen ter plekke te registreren. Via mobiel of tablet kan een gebeurtenis direct vastgelegd worden. Hierdoor kan relevante informatie direct opgeslagen worden, waardoor waardevolle informatie niet verloren gaat. Bevindt uw collega zich (tijdelijk) op een plek waar geen bereik is? Geen zorgen, zodra er weer een internetverbinding is wordt de melding alsnog verzonden.

Benieuwd welke impact deze module kan hebben voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants. 

VTTI
VTTI gebruikt Icologiq EQMS voor het registreren van veiligheidsrisico's die tijdens Veiligheidsinspecties of Safety Observation Rounds (SORs)
naar boven komen. De risico scores bepalen de prioritering van de opvolging en welke personen automatisch op de hoogte moeten worden gesteld.