Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Implementatie


Een EQMS-platform implementeren is een verandertraject

Het uitrollen van een EQMS-platform is snel voor elkaar, de initiële configuratie vraagt des te meer de aandacht. Bij die configuratie zijn we afhankelijk van uw input. Wij willen boven water krijgen hoe uw organisatie nú werkt. We inventariseren de daadwerkelijke processen op de werkvloer om die vervolgens in te richten volgens ons principe: houd het simpel waar het simpel kan, en geef medewerkers op de werkvloer de professionele vrijheid om binnen de kaders die u stelt hun werk naar eigen inzicht in te richten.

Werkprocessen vereenvoudigen

Op basis van deze nieuw ontworpen en meestal sterk vereenvoudigde processen configureren we vervolgens het EQMS-platform. Met andere woorden: we optimaliseren en digitaliseren de werkprocessen door ze te vereenvoudigen en te voorzien van workflowondersteuning. De daadwerkelijke implementatie is dus eigenlijk pas de laatste stap van het verandertraject. De configuratie op maat zorgt ervoor dat u werkt met een standaardpakket – met alle voordelen van dien – dat aanvoelt als maatwerk omdat de software naadloos op uw processen aansluit.

Sandbox implementatie

The proof of the pudding is in the eating. We willen klanten daarom zo snel mogelijk laten proeven wat de voordelen zijn van deze manier van werken. Dat doen we via een zogenaamde Sandbox implementatie. In een geïsoleerde omgeving bieden we een werkende configuratie aan van het systeem, waarmee we laten zien dat deze tegemoetkomt aan de uitdagingen die u ervaart.

Door deze stapsgewijze aanpak is succes gegarandeerd!