Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Document Management

Het document management systeem binnen Icologiq Elements

Waarom Document Management?

Onderzoek wijst uit dat kenniswerkers per dag tussen de 10 en 25% van hun werktijd improductief zijn door hun voortdurende zoektocht naar de juiste informatie voor het uitvoeren van hun taken.
Document Management binnen Icologiq Elements lost dit probleem definitief op. Icologiq transformeert document management tot een platform functie, waarmee doeltreffendheid en efficiency in documentbeheer een organisatiebreed voordeel wordt. 

Document Management biedt alle functies en controles om bedrijfskritische informatie veilig te stellen, te beheren, te verspreiden en te archiveren. Centraal beheerde opslagstructuren, het eenmalig instellen van lees- en schrijfrechten en uitgebreide ‘full-text’ zoekmogelijkheden maken alle documenten in het systeem snel toegankelijk en makkelijk terug te vinden.

Met Document Management:


Bent u benieuwd naar wat Document Management kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis demo.
 


WUR Livestock
“Het blijkt in de praktijk heel handig als je terug kunt grijpen in de historie van een document. Dat scheelt veel zoekwerk en je weet ook meteen bij wie je moet zijn als je een vraag hebt over een wijziging”
HM.Clause
“Icologiq Elements is zowel voor de werkvloer als het management een waardevolle tool.”
Bayer
Door Bayer CropScience Document Management ingezet voor het beheren en beschikbaar stellen van kwaliteit- en veiligheidsdocumentatie op globaal niveau. Binnen de business units en activiteiten wordt op basis van 'Need to know' informatie aan medewerkers beschikbaar gesteld, waarmee medewerkers te allen tijde over actuele informatie beschikken en niet worden belast met informatie die niet van toepassing is.
Air Liquide
Door Air Liquide worden meerdere Icologiq Elements toepassingen gebruikt. In Document Management wordt de kwaliteits- en operationele documentatie beschikbaar gesteld voor gebruikers binnen alle vestigingen in Spanje en Portgual, elke in eigen taal.