Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Continual Improvement

Wilt u innovatie binnen uw organisatie stimuleren? En alle soorten verbetervoorstellen verzamelen? Om daadwerkelijk opvolging te geven aan de juiste ideeën en zo de processen binnen uw bedrijf te verbeteren, is de module Continual Improvement ontwikkeld. Deze module vult andere modules aan. Alle soorten voorstellen en ideeën kunnen erin worden opgenomen. De module kan gebruikt worden om verbetervoorstellen te verzamelen, als ideeënbus of als verzamelpunt van ideeën die bij een service-desk binnen komen.

De module zorgt voor workflow ondersteuning bij het verbeterproces. Zo krijgen de juiste mensen notificaties van taken die zij moeten doen. Medewerkers die weten waar knelpunten zitten worden zo gestimuleerd om hun ideeën in te dienen. Daarnaast geniet u van de volgende voordelen:

Indienen via mobiel of tablet 

De module ondersteunt ook het registreren van potentiële verbeteringen op locatie. Via mobiel of tablet kan een idee direct vastgelegd worden. Bevindt uw collega zich (tijdelijk) op een plek waar geen bereik is? Geen zorgen, zodra er weer een internetverbinding is wordt de melding alsnog verzonden.

Bent u benieuwd naar hoe onze software kan werken voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Meer weten over onze slimme oplossingen? Neem vrijblijvend contact op!