Contact opnemen Demo aanvragen Informatiepakket aanvragen Aanmelden voor de nieuwsbrief

Audit Management

De auditmanagement module van Icologiq Elements 

Waarom Audit Management?

Veel organisaties krijgen steeds vaker te maken met audits door toezichthouders, door klanten en door een nog steeds omvangrijkere regelgeving waaraan zij moeten voldoen. Om zo efficiënt mogelijk om te gaan met het uitvoeren van audits en het vastleggen van auditresultaten, kijken steeds meer organisaties naar de mogelijkheid om het auditproces te digitaliseren. Icologiq heeft hiervoor een audit module ontwikkeld waarmee het auditproces van A tot Z digitaal ondersteund wordt. 

Door gebruik te maken van onze module Audit Management wordt uw organisatie ondersteund bij:

Door de inzet van Audit Management van Icologiq Elements worden audits organisatiebreed op een uniforme wijze uitgevoerd en kan de auditrapportage gestandaardiseerd worden. Dit zorgt voor transparantie en uniformiteit en bevordert de flexibiliteit. Dit consolidatieproces zorgt ook voor een groeiende participatie en medewerkerstevredenheid.

Continual Improvement

Ziet u efficientie kansen vanuit Audit Management? Door Audit Management te koppelen met Continual Improvement vindt de juiste opvolging plaats.

Benieuwd welke impact deze module kan hebben voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze consultants. 

KLM
“Je wilt aan een externe auditor in één keer laten zien welk probleem je hebt opgelost, hoe je het hebt opgelost én hoe de oplossing verwerkt is in andere systemen van de KLM. Dus een soort one-stop-compliance voor procesverbeteringen."
WUR Livestock:
“Voor de bedrijfsvoering maken we gebruik van documenten die als doel hebben de kwaliteit van ons werk op peil te houden en te verbeteren. Binnen Icologiq beheren we o.a. werkinstructies, procedures, formulieren, handleidingen, checklists en naslagwerken."